İstanbul’da Bubble Tea İçilebilecek En İyi Yerler

İstanbul’da Bubble Tea İçilebilecek En İyi Yerler

İstanbul'da Bubble Tea İçilebilecek En İyi Yerler

Bubble Tea, son zamanlarda popülerleşen ve işletmeler tarafından giderek daha fazla ilgi duyulan içecek çeşitlerinden biridir. Ülkemizde de giderek daha fazla yaygınlaşan bubble tea, pratik ve kolay bir şekilde hazırlanabilmektedir. İstanbul’da da zamanla daha fazla işletme bubble tea’yi menülerine dahil ederek bubble tea’ye ilgi duyan bireyler için ziyaret edilmesi gereken lokasyonlardan biri haline gelmektedir.

 

Burger King

 

Bugün hemen hemen herkesin yakından tanıdığı ve Türkiye’de 1995 yılından beri hizmet veren 700’den fazla restorana sahip olan Burger King, sevilen birçok lezzetli ürünüyle önemli bir markadır. Türkiye’deki markalaşma yolculuğunda çeşitli başarılara imza atan Burger King, güncel trendleri yakından takip ederek 2024 itibariyle menülerine Bubble Tea ekleyerek bütün restoranlarında Bubble Tea satışına başlamıştır. Bubble Tea lezzetini tatmak isteyen herkes İstanbul’un pek çok lokasyonunda bulunan Burger King restoranlarına kolaylıkla ulaşabilir ve Bubble Tea deneyimini doyasıya yaşayabilirler.

 

Caffe Nero

 

2007 yılında Türkiye’ye adım atan Caffe Nero 70’ten fazlası İstanbul olmak üzere Türkiye’de yaklaşık 100 farklı noktada hizmet vermektedir. Her kahve çekirdeğinin bir hikayesi olduğuna inanan ve çekirdeklerinde sürdürülebilirliğe önem veren Caffe Nero; Bubble Tea keyfini yaşamak, birbirinden farklı içeriklere sahip Bubble Tea’leri denemek isteyenler için sıklıkla tercih edilen mekanlar arasında yer almaktadır. Hoş mekan tasarımları ve ferah atmosferiyle İstanbul’da Bubble Tea içmek isteyenler Caffe Nero işletmelerini ziyaret ederek keyifli bir vakit geçirebilirler.

 

Popeyes

 

Türkiye’de sevilen markalardan biri olan Popeyes, TAB Gıda adı altında 2007 yılında ülkeye gelerek Türkiye’de 300’den fazla restoranıyla lezzet tutkunlarına hizmet vermektedir. Global çapta pek çok ödüle layık görülen Popeyes, birbirinden lezzetli yiyecek çeşitlerinin yanında menülerine birbirinden farklı aromalara sahip bubble tea çeşitlerine de yer vererek güncel trendi takip etmektedir. İstanbul’da pek çok noktada bulunan Popeyes zincirleri bubble tea severlerin kolayca ulaşabilmesi sebebiyle sıklıkla tercih edilen mekanlar arasında gelmektedir. 

 

Böble Bubble Tea

 

Böble Bubble Tea, İstanbul’da birçok farklı nokta ve kiosklarda hizmet vererek birbirinden lezzetli ürünlerini bubble tea severlerin beğenisine sunmaktadır. Kendi bubble tea reçetelerinin yanı sıra, ‘’Mix & Match Menü’’ olarak tanımladığı menüleri sayesinde Böble Bubble Tea, mevcut ürünlerin dışında tüketicilere de istedikleri lezzetlerle kendilerine özel bubble tea kombinasyonlarını oluşturma fırsatı sağlamaktadır. Bu inovatif metodlarıyla oldukça fazla ziyaret alan Böble; İstanbul içerisinde Bubble Tea arayışında olanların mutlaka uğraması gereken  önemli noktalardan biridir.

 

Kadıköy'de Bubble Tea İçilebilecek En İyi Yerler

 

  • Mochiko

 

Birbirinden lezzetli mochi dondurmalarını dondurma severlerin beğenisine sunan Mochiko,  ilk olarak 2021 yılında Antalya’da hizmet vermeye başlamıştır. Farklı aromalara sahip Bubble Tea’leri de bünyesinde barındıran firma, eşsiz tatlarıyla Kadıköy Şubesi’nde ziyaretçilerini beklemektedir.

 

  • Chocolabs Chocolate Coffee

 

Gerçek çikolata ve kahve deneyimini yaşatmayı misyon edinen Chocolabs, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin beğenisini kazanarak bayileşme sürecine gitmiş ve kısa sürede Türkiye’nin birçok noktasında şubesi bulunan bir marka haline gelmiştir. Kaliteli ve özenle seçilmiş ürünlerini kendine has reçeteleriyle birleştiren Chocolabs, Bubble Tea çeşitleriyle birlikte Kadıköy için önemli seçeneklerden biri haline gelmiştir.

 

  • Papper Coffee

 

2017 yılında ‘’Artisan Coffee Roastery’’ anlayışıyla hizmet vermeye başlayan Paper Coffee, hem kahvenin her aşaması için titizlikle çalışarak kahve severlere mümkün olan en iyi kahve deneyimini yansıtmaya çalışıyor, hem de çeşitli Bubble Tea tariflerine de menüsünde yer vererek farklı lezzetler arayanlara hitap ediyor. 

 

  • Pizza IL Forno

 

Pizza IL Forno, ilk olarak 2017’de Ankara’da hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana otantik lezzetler sunmayı hedefleyen marka, pizza, atıştırmalıklar, makarnalar ve çeşitli salataların yanı sıra Bubble Tea içecekleriyle birlikte müşterilerine daha lezzetli ve keyifli ürünler sunarak eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır.

 

  • CandyZoo

 

Birbirinden çeşitli şekerlemeler, çikolatalar ve içecekleriyle müşterilerine renkli bir dünya sunan CandyZoo, Kadıköy şubesinde Bubble Tea keyfini yaşamak isteyenler için ilgi çekici seçeneklerden biri haline gelmektedir. CandyZoo, sunduğu çeşitli ürünleriyle Bubble Tea deneyimine daha eğlenceli bir boyut katmakla kalmayıp aynı zamanda müşterilerine daha farklı bir deneyim fırsatı sunmaktadır.

 

Bubble Tea severler ve ilk defa denemek isteyenler için Kadıköy’de farklı noktalarda Bubble Tea satışı yapan birçok işletme bulunmaktadır. Birbirinden farklı aromalara sahip olan lezzetli Bubble Tea’leri, Kadıköy’de kendine has mekan tasarımları ve eşsiz tatlarıyla çeşitli işletmelerde keyifle içebilirsiniz. 

 

Evde Bubble Tea: Kendinize Bubble Tea Yapın!

Birçok farklı lokasyonda birbirinden çeşitli aromalara sahip bubble tea’lere erişebilme imkanının yanı sıra, ev ortamında da kendi bubble tea’nizi yapabilirsiniz. Mevcut bubble tea tarifleri kullanılarak ya da tamamen kişisel zevklere bağlı kalıp tercih edilen lezzetlerle uyumlu bir tat elde ederek evde bubble tea yapımı da mümkündür. Çeşitli aromalardan birine sahip popping boba, çay yaprakları, çay bazları ve/veya tozlarıyla birlikte sevilen meyveler, su ve buz kullanılarak her zevke hitap eden, hem hazırlaması hem de tüketmesi eğlenceli bubble tea’ler, hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanabilir.

 

 


  
Etiketler: İstanbul, Bubble Tea
Haziran 07, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR