Ankara’da Bubble Tea İçilebilecek En İyi Yerler

ankara bubble tea arabica-ankara bubble tea mackbear coffee co.-ankara bubble tea chocolabs chocolate coffee-ankara bubble tea coffee de madrid-ankara bubble tea cadı'nın evi

Ankara'da Bubble Tea İçilebilecek En İyi Yerler

Bubble Tea, özellikle son yıllarda popülerliği giderek artan oldukça keyifli ve renkli bir içecektir. Ankara’da Bubble Tea sevenlerin sayısı her geçen gün artmakta ve işletmeler menülerine Bubble Tea ekleyerek içecek seçeneklerine farklılık katmayı amaçlamaktadır. 

Ankara’da Bubble Tea içmek isteyenlerin tercih edebileceği pek çok mekan bulunmakta, her mekanda birbirinden farklı Bubble Tea seçenekleri sizleri karşılamaktadır.

 

Arabica Coffee House

 

Ankara merkezli olarak 2014 yılında kurulan Arabica Coffee House; üçüncü dalga kahve akımının da öncülerindendir. Ankara’da 50’den fazla şubesiyle hizmet vermekte, Ankara’da yaşayanların sıklıkla gittiği mekanlarda ilk sıralarda gelmektedir. Bütün şubelerinde menülere Bubble Tea seçeneğini de eklemekte ve bu trend içeceğin satışını gerçekleştirmektedirler. Ankara’da Bubble Tea içmek isteyenler Ankara’nın hemen hemen her yerinde bulunan Arabica Coffee House şubelerini ziyaret ederek Bubble Tea deneyimi yaşayabilirler.

 

Mackbear Coffee Co.

 

Antalya merkezli olarak 2010’dan beri kahve sektöründe işletmeleriyle var olan Mackbear Coffee Co. İşletmelerinde “Stay Wild” felsefesiyle, misafirleriyle doğal yaşam arasında sıcak bir bağ kurmaya çalışarak, günlük rutinlerden uzaklaşmalarını hedeflemekte ve Ankara’da 50’den fazla şubeyle önde gelen cafe zincirlerinde gelmektedir. Trendi yakından takip ederek menülerini her daim canlı tutan Mackbear Coffee Co. yaz aylarının favorisi olan Bubble Tea içeceğine de menülerinde yer vermekte, birbirinden renkli reçeteleri sizlere sunmaktadır.

 

Chocolabs Chocolate Coffee

 

2016 yılından bu yana faaliyet gösteren Chocolabs Chocolate & Coffee, müşterilerine gerçek çikolata ve kahve deneyimi yaşatmayı misyon edinmekte ve özenle seçilmiş ürünlerini kendine has reçeteleriyle birleştirerek zengin bir menü sunmaktadır. Renkli menülerinde Bubble Tea’ye de veren Chocolabs Chocolate Coffee Türkiye’de 50’den fazla şubesiyle çalışmalarına devam etmektedir. Ankara’da da 10’dan fazla noktada konumlanan Chocolabs işletmelerinde Bubble Tea keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. 

 

Coffee de Madrid

 

Uzun yıllar kahve ve hizmet sektörüne emek vermiş deneyimli bir ekip tarafından kurulan Coffee de Madrid yenilikçi ve geniş ürün yelpazesiyle sektörde önemli bir yer kaplamaktadır. 8 Şehirde 30’dan fazla şubesiyle hizmet veren Coffee de Madrid yenilikçi menülerinde Bubble Tea çeşitlerine de yer vermekte, birbirinden farklı ve lezzetli bubble tea seçeneklerini müşterilerine sunulmaktadır. Ankara’da pek çok noktada yer alan Coffee de Madrid şubelerini ziyaret ederek benzersiz bir Bubble Tea deneyimi yaşayabilirsiniz. 

 

Cadı'nın Evi

 

Hem Çikolata & Kahve konseptine yeni bir bakış açısı hem de bilinen çikolataya çok daha lezzetli, kaliteli ve daha yeni bir yorum kazandırmak amacıyla 2016 yılında Kayseri’de hizmet vermeye başlayan Cadı’nın Evi Ankara’da bulunan 6 şubesiyle beraber Bubble Tea satışlarına başlamış ve menülerine birbirinden lezzetli Bubble Tea’ler eklemiştir. Ankara’da Bubble Tea içmek isteyenlerin favori mekanlarından biri olarak yer almaktadır.

 

Evde Bubble Tea: Kendinize Bubble Tea Yapın!

Bugün birçok cafe işletmesinde Bubble Tea içebilmenin yanı sıra evde de pratik olarak hazırlama imkanı mevcuttur. Evde Bubble tea yapımı oldukça kolay ve pratiktir. Bubble Tea’nin hammaddesi olan Popping Boba teminini sağlamanın ardından istediğiniz bir içecekle hazırlayabilirsiniz. Ayrıca düşük bütçelerle Bubble Tea tarif setlerini temin edebilir, uyumlu aromalarla kendinize bir bardak Bubble Tea hazırlayabilirsiniz.


 
Etiketler: Ankara, Bubble Tea
Haziran 06, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR